Food safety - Basics 1301E

Learning goals

 To understand and to know how to apply the good hygiene practices to ensure food safety in your company

Target audience

Professionals from the food sector

Content

 Basics of the food safety legislation
 Cold chain and food microbiology
 Personal hygiene
 The good hygiene practices based on the GBPH (deliveries, storage, food preparation, distribution)
 Cleaning and disinfection
 Waste management
 Pest control

  • Course

    Session 1

    Lieu: Chambre des Métiers

    2020

    18.05  14:00-17:30
    19.05  14:00-17:30
  • Location

  • Languages

    English
  • Registration fees

    245 €

    Enroll now
  • Remarks

    Regulation (EC) No 852/2004 of the European Parliament and of the Council of 29th of April 2004 concerning food hygiene prescribes in its annex that: "Food business operators are to ensure that food handlers are supervised and instructed and / or trained in food hygiene matters commensurate with their activity."

Enroll now
FR DE

  • Les entreprises cotisantes auprès du CENTRE DE COMPETENCES sont priées de se renseigner auprès du CdC ( formations@cdc-gtb.lu ) pour s'inscrire aux différentes formations. Les frais d'inscription peuvent éventuellement être prise en charge par le Centre de Compétences. Dans ce cas, l'inscription DOIT être effectuée via le Centre de Compétences. Betriebe, die Mitgliedsbeiträge beim CENTRE DE COMEPTENCES zahlen, sollen sich bitte zuerst mit dem Centre de Compétences ( formations@cdc-gtb.lu ) in Verbindung setzen. Eventuell werden die Einschreibegebühren vom Centre de Compétences übernommen. In diesem Fall MUSS die Einschreibung über das Centre de Compétences erfolgen.
  • A partir de 2019 les cours techniques et les cours de gestion sont ouverts à tout public : le prix affiché est un tarif préférentiel pour les membres affiliés à la Chambre des Métiers (supplément de 15 % pour les personnes non affiliées). Ab 2019 sind sowohl die berufsspezifischen Kurse als auch die Kurse der Unternehmensführung für alle Interessierten zugänglich: Der angegebenen Preise ist der Vorzugstarif für die Mitgliedsbetriebe der Chambre des Métiers (15 % Preiszuschlag für alle nicht eingetragenen Betriebe).

1. Informations sur l'événement

Dates *

2. Renseignements sur le participant à la formation

3. Renseignements sur l'entreprise

4. Paiement

Code anti-spam